Palmisuhkur-kasulik energia
Palmi suhkur-parim diabeetikule

Navitas Naturals palmisuhkrut saadakse kookopalmi puust ehk palmae taimede sugukonnast (mis ei ole sama taim millest saadakse kookosõli). Kõige karamellselt maitsvam osa sellest taimest on tema suhkur. Kristalliseerunud nektar kookospalmi õitest on tuntud kui palmi suhkur. Rohkem kui lihtsalt hea maitse, palmi suhkur on ökoloogiliselt sõbralikum kui roosuhkur, kuna ta toodab 1 hektaril 50-75% rohkem suhkrut, kasutades ainult viiendiku ressursse võrreldes roosuhkruga. Pole siis ime, et Maailma Toidu – ja Põllumajandus organisatsioon (FAO) on tunnistanud Palmi magusainete tootmise kõige ökoloogilisemaks magusaineks. Jätame kõrvale tema magususe ja ökoloogilisuse on palmi suhkrul ka tervisele head omadused. Palmi suhkur on looduslikult väga madala glükeemilise indeksiga (GI35) näiteks roosuhkrul on see poole suurem. Seega ei tõsta ta kiiresti veresuhkru taset ning on eriti soovitatav neile, kellel probleeme veresuhkru taseme hoidmisega või kes on hädas magusaisuga ning soovivad hoida oma kaalu kontrolli all.

Palmisuhkur toimib ideaalse suhkruasendajana neile kes vaatavad suhkrutes glükoosisisaldust (näiteks diabeetikutele) või neile kes jälgivad lipiidide taset või kehakaalu. Palmi suhkrul on palju suurem toiteväärtus kui teistel müügilolevatel magusainetel – suur kogus kaaliumi, magneesiumi, tsinki ja rauda, samuti C – vitamiini ja mitmeid B-vitamiine. Nii looduslik kui ta on, on palmi suhkur puhas ja lihtne suhkru alternatiiv, mis pakub energiat ja toitaineid, et oleks tervislik organism. Palmi suhkrut võib kasutada vabalt kõikjal kus ka tavasuhkrut kasutatakse, kuumades jookides ja küpsetamisel jne. Antud tootel on ainult üks koostisosa, kookospalmi õie nektar ja see on
kosher, gluteeni vaba, vegan ja 100% mahepõllumajanduslik

Päritolu: Indoneesia. USDA sertifitseeritud

Vaata valikut ka E-poes

Lisa kommentaar